Įsiminė: 0
Peržiūrėjo: 121
Įsiminti

Vestuvių dieną visada praskaidrina įvairiausi žaidimai ir linksmos užduotis jauniesiems. Tai pramoga, įtraukianti visus šventės dalyvius, o kartu ir sukurianti puikią atmosferą, kurią išnaudoja vestuvių fotografai. Vestuvių vedėjai ar svotai visada ieško naujų idėjų, todėl dalinamės keletu minčių žaidimams, apie kuriuos galbūt dar negirdėjote ir nežinojote.

Pažinimo žaidimas
Jaunieji salės viduryje pasodinami nugara vienas į kitą. Žaidimo vedėjas liepia nusiauti batus ir apsikeisti vienu batu. Toliau jauniesiems užduodami įvairiausi klausimai, į kuriuos atsakydami jie pakelia tam tikrą batą. Pavyzdžiui, į klausimą, kas valgo lovoje, pakeltas jaunikio batas reiškia, kad tai daro jis. Šis žaidimas juokingas, nes poros atsakymai dažnai nesutampa, o parenkami klausimai apie būsimą bendrą gyvenimą verčia svečius kvatoti iš juoko.

Sirtakis su balionais
Žaidimui pakviečiamas porinis svečių skaičius (po lygiai vyrų ir moterų). Visiems ant dešinės čiurnos pririšama po balioną. Dalyviai sustoja ratu sudėdami rankas vienas kitam ant pečių (kaip šokant sirtakį). Pradėjus groti greitai muzikai ratas sukasi, o dalyviai stengiasi susprogdinti kaimyno balioną. Laimėtoju tampa ilgiausiai išsaugojęs savo balioną dalyvis.

Smagi istorija
Iš anksto parašomas trumpa smagi istorija apie jaunuosius. Tekste reikia vartoti daug būdvardžių ir vėliau juos išbraukti. Žaidimo vedėjas svečių prašo abibūdinti tam tikras jaunųjų savybes. Pavyzdžiui, kokius ledus mėgsta nuotaka arba koks buvo pirmasis jaunųjų šokis. Svečiai sako apibūdinimus ir vedėjas surašo juos į istoriją, tuomet ją perskaito garsiai – kadangi būdvardžiai neatitinka, istorija skamba labai juokingai.

Komplimentų pamoka
Jaunieji pakviečiami į salės vidurį. Žaidimo vedėjas leidžia iš keleto daiktų kiekvienam pasirinkti po vieną (tai gali būti įvairiausi mažmožiai ir pan.). Jauniesiems pasirinkus, atskleidžiama užduotis. Kiekvienas jų paeiliui turi sakyti komplimentą kitam, palygindamas jį su savo pasirinktu daiktu. Komplimentai būna labai linksmi, tačiau jaunieji bendrame gyvenime turi išmokti vienas kitą pagirti bet kokioje situacijoje.

Nuotakos atpažinimas
Jaunikis savo išrinktąją turi rasti bet kokio dydžio minioje, net ir užsimerkęs. Todėl jam užrišamos akys, o priešais išsirikiuoja 5-7 merginos ir nuotaka. Žaidimo vedėjas jaunikį priveda prie kiekvienos iš jų ir šis liesdamas tik blauzą turi atpažinti savo mylimąją.

Balsavimo žaidimai
Žaidimo vedėjas užduoda klausimą ir svečiams siunčia dekoruotą butelį su lapeliais. Kiekviena savo atsakymą parašo ir susukęs popierėlį meta į butelį. Galiausiai atsakymai suskaičiuojami ir paskelbiami viešai. Taip galima išrinkti pirmo vaiko vardą, lytį, medaus mėnesio kryptį ir kt.

Taip ir ne
Žaidimo vedėjas parenka daiktą iš jaunųjų gyvenimo ir svečiai spėlioja užduodami klausimus, į kuriuos būtų galima atsakyti taip arba ne. Tas, kas atspėja, koks daiktas paslėptas, laimi prizą, pavyzdžiui, vakarienę pas jaunuosius.

Kad vestuvių žaidimai pavyktų ir būtų smagūs, visada reikia juos kuo labiau personalizuoti ir pritaikyti jaunųjų porai. Taip pat verta pasistengti ir ruošiantis, žaidimams reikalingus daiktus dekoruoti – fotografai visada stengiasi įamžinti tokias akimirkas, nes jos natūraliai žavi, visi šypsosi nepozuodami.

 

Nuotraukos – www.fotogidas.lt

Panašūs straipsniai

Planuokite

Žingsnis
po žingsnio
savo svajonių
šventės link

Vestuvių
biudžeto
skaičiuoklė

Sužinokite, kiek realiai kainuos Jūsų šventė,
kur galite sutaupyti, o kam skirti daugiau...

Skaičiuoti
pasiruosimo-kalendorius

Pasiruošimo
planas -
kalendorius

Palengvins susiplanuoti darbus ir
užsisakyti reikiamas paslaugas laiku!

Pradėti planuotisavo šventę