T O R T A S
Jis privalo būti paauksuotas maistinėmis aukso dulkėmis – tik taip neatsiliksite nuo madingiausių tendencijų.
Moderniai ir prabangiai atrodantis pagrindinis šventinis desertas gali būti kaip šis:
šokoladinio biskvito su juodųjų serbentų kremu ir puoštas gyvomis gėlėmis bei gervuogėmis.
D E S E R T A I
Samanos ir miško motyvai tinka net ir moderniam miesto stiliui, jei viskas pateikta elegantiškose taurėse.
Gervuogių desertai su žalia samana arba avietės su migdoliniu kremu ne tik papuoš stalą,
bet ir labai gardžiai bus suvalgyti tų, kurie norės ko nors lengvesnio už tortą.
P R I E Š A M P A N O
Prancūziškas šampanas puikia dera su prancūziškais migdoliniais sausainiais macarons, kurie, kaip ir tortas,
dekoruoti auksu ir yra malonaus aviečių skonio.
Kūrybinė komanda:
IDĖJA IR DEKORAS > vestuvių studija „Keturi Sezonai“
TORTAS IR DESERTAI > restoranas „Skonio slėnis" (skonioslenis.lt)
FOTOGRAFĖ > Laima Kavaliauskaitė (laimakavaliauskaite.com)
VIETA > „Silver sky“