Desertas moderniu pavadinimu – „70,5%" – skirtas juodojo šokolado mėgėjams, mat būtent tokio „juodumo" šokoladas naudojamas biskvitui ir papuošimams. Šiame recepte su juodojo šokolado skoniu dera sirupe virtos vyšnios ir maskarponės kremas.
„Nuodėmė" - skirtas patiems nuodėmingiausiems smaližiams, arba toms, kurios laikosi dietų, bet kartais leidžia sau jas „pamiršti" – juokdamasis pasakoja Ali. "Valgant šį desertą tikrai patariu neskaičiuoti kalorijų, nes jo skanumas tiesiogiai proporcingas kaloringumui: šokolado putėsis, lazdyno riešutų karamelė viduje ir kakavos glazūra. Žodžiu, jūsų dietologė gali ir infarktą gauti, bet ši nuodėmė yra tikrai verta pačių gardžiausių pusryčių šį rudenį!", - linksmai tęsia šokolado meistras.
„O štai šį pavadinome „Debesėliu", nes ant deginto sviesto biskvito rasite dangiško skonio debesį iš maskarponės kremo, pabarstyto kakava. Migdolų putėsiai, braškių įdaras ir baltojo šokolado bei migdolų glazūros yra tai, kas šio deserto skonį daro tikrai išskirtiniu.
Ir paskutinis – „Pasiflora", su gurmanų tarpe jau pažįstamo egzotiško vaisiaus – pasiflorų – putėsiais, puikiai derančiais su maskarponės kremu ir papuoštas pieniško šokolado glazūra bei baltojo šokolado plokštele." – visas naujovas apibūdino Ali.
Išskirtinio dizaino ir skonių naujienomis Ali Gadžijevas kviečia mėgautis visą rudenį, o prieš Kalėdas, kaip įprastai, šokolado meistras planuoja pristatyti žiemos desertų liniją.
DAUGIAU APIE DESERTUS VESTUVĖMS ---> VESTUVIŲ VAIŠĖS