DIA – tai lotyniškas žodis reiškiantis „diena“
Mūsų diena visuomet prasideda nuo rytinės duonos kepimo, kruopštaus sezoninių daržovių bei kokybiškų prekių atrinkimo. Visa tai mūsų restorano patiekalams suteikia išskirtinius skonius, juolab kai maistas gaminamas ypač kruopščiai, nuosekliai bei elegantiškai.
Vartydamas restorano valgiaraštį lyg patenki į kelionę aplink pasaulį. Jame – Prancūzijos, Tailando, Italijos, Japonijos, Indijos ir kitų kraštų virtuvių įkvėpti patiekalai. Restorano virtuvėje nenaudojami iš anksto paruošti ar šaldyti pusgaminiai. Padažai ir sultiniai taip pat ruošiami vietoje. Siekiame, kad restoranas turėtų išskirtinį veidą ir esame pasirengę priimti gero skonio iš šviežių, kokybiškų, tarpusavyje derančių žaliavų paruoštą maistą vertinantį lankytoją.